Het team van Hagen Bewindvoering en de Dijk Mentorschap

null

Ellen Hagen

In de periode 1994 tot 2008 heb ik met veel plezier gewerkt bij zorginstellingen voor oudere en hulpbehoevende mensen. Als begeleider bij een gezinsvervangend tehuis voor verstandelijk gehandicapten, en de laatste tien jaar als zorgbemiddelaar bij drie zorginstellingen, verantwoordelijk voor de intake en begeleiding van de nieuwe bewoners. Sinds 2008 werkzaam als mentor en in datzelfde jaar, na de opleiding bewindvoerder, ook gestart als bewindvoerder en curator. Op dit moment ben ik nog steeds met veel voldoening werkzaam en daarnaast heel erg blij met de komst van de naaste collega’s Ellen Cox, Nelleke Nieswaag en Jan Philips. Alle drie met een ander werkverleden en super gemotiveerd en gedreven. Wij staan nu als team voor u klaar. Door de verschillende achtergronden brengt ieder zijn eigen expertise mee. Daarom kunnen wij, waar nodig, overleggen, elkaar aanvullen en waarnemen bij afwezigheid. Een aanwinst voor Hagen Bewindvoering en De Dijk Mentorschap.

null

Nelleke Nieswaag

Mijn achtergrond is HBO verpleegkundige. Ik heb 20 jaar ervaring in de zorg, als verpleegkundige en als zorgmanager. Ik heb zorg verleend aan ouderen, mensen met psychiatrische aandoeningen en jongeren met Niet Aangeboren Hersenletsel. Tevens ben ik werkzaam geweest in de forensische zorg. In 2015 heb ik de opleiding beschermingsbewindvoerder aan de Hogeschool Utrecht gevolgd.

Sinds 1 januari 2016 ben ik werkzaam in de maatschap Hagen Bewindvoering en in de maatschap De Dijk Mentorschap.

Mijn ervaring wil ik graag in zetten om voor mensen een daadkrachtige en betrouwbare mentor en bewindvoerder te zijn, waarbij de eigenheid van de mens gewaarborgd blijft.

null

Ellen Cox

Ik ben van huis uit bedrijfskundige. Na mijn studie heb ik onder andere een aantal jaar voor TNO en Intomart GfK gewerkt, waarbij ik onderzoek en advieswerk heb gedaan in de zorg en het sociaal domein.

De regelgeving in het zorgdomein is de laatste jaren steeds complexer geworden. Het regelen van goede verzorging, verpleging en huisvesting wordt dan ook steeds lastiger. Hierdoor is bij mij de ambitie ontstaan om mentor te worden. In het najaar van 2014 heb ik een aantal opleidingen gevolgd om me voor te bereiden op deze functie.

Vanaf de oprichting in 2015 ben ik bij De Dijk Mentorschap werkzaam als mentor.

null

Jan Philips

Mijn achtergrond is verpleegkundige en sinds 1975 ben ik werkzaam geweest in algemene ziekenhuizen, psychiatrie en Intensive care.

In 2002 heb ik de overstap gemaakt naar de ouderenzorg als zorgmanager en adjunct-directeur.

Ik zet mij graag in om mensen te ondersteunen, begeleiden en zaken regelen, met alles wat betrekking heeft op zorg, wonen en welzijn.

Sinds 2018 ben ik werkzaam in de maatschap Hagen Bewindvoering en mentor in de maatschap De Dijk Mentorschap.

Mijn jarenlange ervaring in de zorg en het coachen en begeleiden van mensen, wil ik graag inzetten voor mensen, die dat om uiteenlopende redenen, niet meer goed kunnen. Ik doe dit vanuit betrokkenheid voor mensen en met kennis van zorg.

null

Daisy de Jong

Ik verricht administratieve werkzaamheden voor Hagen Bewindvoering.